Web Tasarım Hizmeti

Web tasarım sektörünün hızına yetişilmeyen bir hızda geliştiği günümüzde bu hızı yakalayabilen firma sayısı sektörde ki tüm firmaları düşündüğümüzde %1 i bulmamaktadır. Web tasarım sadece bir kişi ya da birkaç kişi ile yapılabilecek bir çalışma değildir. 

 

Bir Web Sitesinde Olması Gereken 5 Altın Kural

“Bir web sitesinde olması gereken 5 altın kural” çalışmamız kapsamında yaptığımız araştırmalar ile Türkiye’ de web sitelerinin %99’ unun bu kurallara uygun olmadığını gözlemledik. Çünkü Türkiye’ de bu 5 altın kuralı uygulayabilecek firma sayısı bir elin parmaklarını geçmemektedir. Şu anda bir web sitesi düşünün; grafik arayüz tasarımı tamamen özel olarak çizilen, özel geliştirilmiş admin paneli ile tamamen yönetilebilen, Google optimizasyonu ile anahtar kelimelerinde Google arama motorunda üst sıralarda yer alan, hem bilgisayarlarda, hem mobil cihazlarda, hem tabletlerde hem de tüm browserlarda (firefox, chrome, internet explorer, safari vb.) birebir aynı şekilde çalışan, sosyal medya entegrasyonları ile daha aktif ve Google adwords reklamlarına uygun kodlama ve alt yapıda. Ayrıca tüm bunlar kopya ya da hazır olarak değil tamamen firmaya özel olarak hazırlanmaktadır.

Bu şekilde bir web sitesi tüm firmaların hayalidir ve Btgrup 13 yıldır bu çalışmayı yapabilecek ekibi kurmak için çabalamıştır. Bugün 8 tasarımcı, 8 yazılımcı, 2 CSS ve Jquery kodlama uzmanı, 4 arama motoru optimizatörü, 4 içerik yöneticisi, 3 sosyal medya danışmanı, 3 google adwords hesap uzmanı, 3 marka tescil danışmanı, 4 hosting, domain ve server destek operatörü ile Btgrup sektörde bu 5 altın kuralı en iyi şekilde yapabilecek nadir firmalar arasında yerini almıştır.

 

Web Tasarım Domain Hosting Sanal Tur BtGrup Bilgi Teknolojileri Ana Sayfa       Hızlı EriÅŸim      Bilgi Ä°stek      Ä°letiÅŸim
Copyright © 2013 Btgrup.Com - Tüm Hakları Saklıdır (Telefon: 0332 238 70 78)